Anbefalinger


Det siger andre om Barriga - et aktivt jordemoderhus:
Ammehjælp

"tidlig morgen ringede vi til Lea fra Barriga efter akut-ammehjælp. jeg græd af udmattelse og frustration.
Hun kom kl 11, og da hun kørte 2 timer efter, gik vi på cafe og spiste frokost, ammede og nød barslen med overskud til alt det ekstra, der følger med en lille baby.
Vi havde både fået teknikker og selvtillid til at lave en kovending ifht. amningen. Det var et kæmpe vendepunkt at have besøg af Lea til at guide, justere teknikker og rose.
vi er virkelig glade for, at vi tog fat i hjælp så tidligt i forløbet, så vi hurtig kunne komme tilbage på sporet"

Rasmus, Line og Vilde
August 2022
Ammehjælp

"Tak for i dag! Jeg har allerede mindre sved på panden inden jeg skal amme på højre bryst (det mest smertefulde), fordi jeg føler jeg har nogle værktøjer der formentlig hurtigt bærer frugt. Har allerede fået puttet hans nederste arm godt ned samt løftet ham højere op i amningerne efter dit besøg i dag. Det skal nok blive bedre :-)"

Malene
Maj 2021
Mamaprofylax, fødselsforberedelse

"Først og fremmest tak for at fantastisk kursus tilbage i Maj! Er utrolig taknemmelig for de teknikker vi lærte, for jeg er ret sikker på at jeg ikke havde klaret fødslen af vores lille datter så godt som jeg gjorde, hvis det ikke havde været for vejrtrækningsteknikkerne. Alle 3 niveauer var i brug! Det er nu 3 måneder siden at vores lille Molly kom ud til os. Og selvom det var første gang var det noget af en lyn fødsel - kun 2 timer i aktiv fødsel! Veerne blev aldrig regelmæssige, der var (lyse)grønt fostervand og tidlig pressetrang. Men alligevel ser jeg tilbage på det som en rigtig god oplevelse fordi jeg havde vejrtrækningen og Patrick, som gjorde at jeg kunne være (nogenlunde) i det og lade min krop arbejde med sammentrækningerne. Patrick var den bedste partner, han sørgede for at jeg kun skulle fokusere på vejrtrækningen og var min "advokat" under det hele. Det gik så hurtigt at jordemoderen ikke havde tid til at læse fødselsplanen i min journal, men Patrick sikrede sig at hun fik den håndskrevne version og at jeg fik den fødsel jeg havde håbet på. Kommer klart til at anbefale MamaProfylax til alle gravide veninder og deres partnere!"

Patrick, Sofie og lille Molly
November 2021
Fødselsmodning
"Jeg har været til fødselsmodning med akupunktur og rebozo. Indehaver Lea er super empatisk og dygtig til sit håndværk. Jeg føler mig helt tryg i hendes hænder."
Nikoline
November 2018
Mamaprofylax, Fødselsforberedelse

""Du (Jordemoder Lea) er en suværen formidler, der også formåede at fange min mands opmærksomhed med høj faglighed og humor. Den sidste 1,5 time af fødslen var sammentrækningerne lange, intense og med meget små næsten ikke eksisterende pauser imellem. Jeg brugte meget billedet af Mamaprofylax hunden og koncentrerede mig hele tiden om at slappe af i kroppen, specielt kæber og skuldre. Sammentrækninger mindede jeg mig selvom var gode og nødvendige. Jeg brugte mest den langsomme dybe vejrtrækning som jeg havde været i siden den første sammentrækning i fødslen, men måtte ind imellem skifte til mellem vejrtrækningen som fungerede godt når sammentrækningerne toppede. Min mand var en kæmpe hjælp. Han trykkede mig i lænden, vippede mig og lavede lidt rebozo i pauserne. Han har fortalt at han synes det var trygt og fedt at han vidste hvordan han kunne hjælpe mig og fødslen godt på vej."

Ida
Juni 2021
Mamaprofylax, Fødselsforberedelse

"De sidste to dage har vi været til fødselsforberedelse. -og det kursus har simpelthen været så godt. Jeg har ganske vist ikke født nogen baby endnu, men jeg føler mig ekstremt tryg og klar til den opgave, der ligger foran os. Det er klart de bedste penge jeg har brugt denne graviditet. De varmeste og mest oprigtige anbefalinger herfra!"

Ida
Juni 2021
Fødselsmodning

"Jeg var til første jordemoder samtale på termin, dagen derpå havde jeg født - en absolut drømmefødsel, som jeg helt sikkert kan takke Lea for! en grundig samtale og en masse gode behandlinger som jeg vil anbefale enhver utålmodig højgravid at give sig tid til."

Christina
December 2019
Jordemoderkonsultation

"En stor tak til dig og din måde at være på. Det var guld værd at komme hos dig og dele mine bekymringer for, hvilken fødsel det endte med, da han svømmede rundt som en fisk. Og så gav det mig ro at vide, jeg selv havde gjort noget aktivt i forhold til at få ham vendt. Ønsker dig fortsat held og lykke med din karriere. Må mange gravide finde vej til dig. Jeg har allerede anbefalet dig til min svigerinde."

Christina
April 2019
Rebozo og Akupunktur

"Tak for en rigtig god oplevelse med rebozo, hindeløsning og akupunktur. Jeg havde aldrig prøvet nogle af delene før, men du gjorde det til en god og tryg oplevelse for mig. Bare det at få en status på hvor moden jeg var, var guld værd og gav mig ro i sindet."

Tine
Juni 2019
Fødselsmodning

Lise var d. 31. maj til fødselsmodning med bl.a. rebozo-massage i klinikken kl 10. her er hvad hun skrev, under 24 timer efter: "Vandet gik kl. 16:30 efter jeg havde været til fødselsmodning hos dig. Veerne startede kl 17.45 og vores dejlige datter er født kl. 22.19 på hendes terminsdag. Så jeg fik en helt naturlig fødsel, som jeg ønskede! Jeg er glad for at jeg kom afsted!:-) Du havde i øvrigt helt ret med vægten - fødselsvægten sagde 3800 gram:-)"

Lise
Maj 2019
Akupunktur

"I mandags var jeg til akupunktur for væske i kroppen og var generelt helt mør og anspændt. Det var skønt at komme i gode jordemoderhænder og blive forkælet og jeg gik lettet og glad hjem. Lea får mine varmeste anbefalinger!"

Marie
Januar 2019
Gravidmassage

"Barriga, har været omdrejningspunktet for mig i at give mig ro og tryghed. Jeg flyttede fra Vejle til Viby, uden at kende nogle i Viby eller jordemødrene jeg mødte på skejby. Lea, tog i mod mig allerede første gang med åbne arme, og hjalp mig igennem alle de følelser og tanker en graviditet kan følge med sig. Jeg er så taknemmelig for måden Lea, har været overfor mig på - hun er varm, menneskelig, omsorgsfuld og smitter med hendes positive energi. Jeg har 2 gange fået en skøn, og afslappende gravidits massage hos Barriga. Jeg kan kun give store roser herfra og på det bedste, anbefale gravid dans og Barriga!" 🙏

Louise
April 2019
Sygeforsikring danmark, yder tilskud til ammehjælp
Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark"?
Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud til de fleste af vores ydelser, når betingelserne for tilskud er opfyldt.