Mamaprofylax

Barriga udbyder fødselsforberedelse i samarbejde med MamaProfylax. En metode, som klæder jer på som par til sammen at gå ind til fødslen med tryghed og overskud, således du kan føde med ro, nærvær, selvtillid, maksimalt reducering af smerte og helt uden frygt.
MamaProfylax er:
  • Afspændingsteknikker, mentaltræning og en særlig effektiv vejrtrækningsteknik.
  • Viden om smertemekanismer og egne evner til naturlig lindring. 
  • Konkrete redskaber og strategier til partneren. 
  • Undervisning i brug af rebozo.
Vi anbefaler fødselsforberedelse 6-8 uger før termin.

Mamaprofylax som metode er effektiv

MamaProfylax har gennem de sidste år vokset sig stort i København, og ledelsen på Herlev og Hvidovres fødeafdelinger er så overbevist om teknikkerne, at de tilbyder deres jordemødre wokshops hos MamaProfylax. Jordemødrene introduceres dermed til teknikkerne bag Mamaprofylax, som de kan anvende i deres arbejde på fødegangen.

Alle MamaProfylax-instruktører er jordemødre, som jævnligt deltager i fødsler. I Århus underviser jordemoder Marie Sommer, som jævnligt har vagter på Randers Sygehus og jordemoder Lea Bøgelund Laugesen, som er tilknyttet Skejby Sygehus.

Privatundervisning i MamaProfylax inkl. jordemoderundersøgelse

Ønsker I privatundervisning i MamaProfylax, kan dette også lade sig gøre, lige når det passer jer. Undervisningen foregår hjemme hos jer eller i klinikken i Risskov efter jeres valg. Vi mødes 2 gange à 3 timer. Fødselsforberedelsen er opbygget, så I får lært og trænet de psykoprofylaktiske teknikker. Rebozo vil blive vist og øvet.

For mere information og booking, ring til Barriga på tlf.: 53 60 93 40 eller skriv til kontakt@barriga.dk. Privatundervisningen inkluderer jordemoderundersøgelse snacks og drikkevarer, og der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Privatundervisning kan også arrangeres som webinar. I får fysiske materialer tilsendt samt login til øvelser. Pris for fuldt kursus: 4800,- (6 timer) Pris for genopfriskning: 2395,- (3 timer)

Kontakt os

Har du/I spørgsmål vedr. MamaProfylax så ring eller skriv gerne på:
E-mail: kontakt@barriga.dk
Telefon: 53 60 93 40

Du kan også læse mere om vores fødselsforberedelse HER

Sygeforsikring danmark, yder tilskud til fødselsforberedelse
Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud til fødselsforberedelse, når betingelserne for tilskud er opfyldt.