Kranio Sakral terapi til baby

Tilbydes ikke pt. da Helle er på barsel til efteråret 2024
Kranio sakral terapi til babyer er en meget blid behandlingsform som baby nyder og som ofte er meget effektfuld. Behandlingen foregår altid på barnets præmisser.
Uanset om baby har medfødte skævheder, gener eller du/I blot ønsker at give jeres baby velvære og et tjek for evt. spændinger og skævheder, kan kranio sakral terapi anbefales.

Kranio Sakral terapi kan behandle/afhjælpe:

  • Fladt baghoved, Skævheder og asymmetriske hoveder  
  • Låsning/spændinger i nakke, rygsøjle og bækken, favoritside m.m 
  • Bananform - (drejning af hele rygsøjlen)  
  • Vil ikke ligge på maven  
  • Urolig baby  
  • Koliklignende symptomer  
  • Refluks  
  • Maveproblemer  
  • Kæbespændinger  

Hvordan foregår Kranio Sakral terapi

Helle som også er sundhedsplejerske vil indledningsvis altid starte med at høre, hvordan graviditet og fødsel har været, da tiden inde i livmoderen og fødslen kan have indvirkning på de ubalancer, gener og eller adfærd i oplever, jeres barn har.

Helle vil ud over sine kranio sakral terapeutiske færdigheder også gøre brug af sin viden og faglighed som sundhedsplejerske. Derfor er det også vigtigt for hende at I som forældre er trygge og at i inddrages i, hvad hun laver, og hvad i evt kan arbejde videre med. I er med som barnets trygge base og hjælper ved at være tilstede og evt tale/underholde baby.

Hvad er Kranio Sakral terapi?
Kranio sakral terapi betyder kranie korsben terapi og arbejder således med kranie, rygsøjle, korsben og haleben ved let berøring og lette manipulationsteknikker.
Helle kan tjekke babys sutteteknik, bevægemønster og gennemgå kroppen, hvis I ønsker det. En behandling foregår med let berøring i kort tid, -hun taler til og med barnet undervejs i behandlingen men ellers er det i ro og stilhed. Sommetider falder baby så meget til ro at det falder i søvn.
Behandlingen foregår ALTID på barnets præmisser.
Ofte vil et par behandlinger være nok, til at afhjælpe din/jeres babys problematik.

Ammeproblemer og Kranio Sakral terapi

Har baby nakke/kæbe spændinger eller skævheder andre steder i kroppen, kan det drille amningen og bl.a. gøre det svært for baby at få ordentlig fat eller måske tømme brystet effektivt.
Kontakt os hvis du ønsker hjælp til amningen og tjek/behandling af baby med Kranio Sakral terapi.