Privat Jordemoder

Barriga er en privat jordemoder klinik i Århus, hvor nærvær, god tid, kvalitet og erfaring er i højsædet.

Hos hos os, kan du supplere dine jordemoderkonsultationer i det offentlige med ekstra jordemoderkonsultationer, Mamaprofylax fødselsforberedelse, ammekursus, fødselsmodning, akupunktur, rebozo og gravidmassage.

Efter fødslen tilbyder vi efterfødselssamtale, hvor vi gennemgår og taler om de ting der har fyldt under din graviditet og fødslen, derudover tilbyder vi ammehjælp og efterfødselsmassage.

Om privat jordemoderkonsultation

En graviditet sætter ofte gang i en masse tanker og følelser hos de kommende forældre. En jordemoder er ekspert indenfor familiedannelse, graviditet, fødsel og barsel.

I det offentlige bliver der taget godt hånd om sikkerheden i din graviditet, men ved en jordemoderkonsultation i Barriga har vi god tid til at tage udgangspunkt i dig og din graviditet. Samtalen kan handle om dine tanker omkring den kommende fødsel, forældreskab, parforhold, tidligere fødsel eller andet, der har betydning for dig.
Vi byder ind med vores faglighed og erfaring, og sammen stiler vi mod at give dig ro til at nyde din graviditet og glæde dig til den kommende fødsel. Hvis du har mange tanker omkring den kommende fødsel, kan det være en god idé at udarbejde en fødselsplan eller ønskeliste. Det kan give ro i sindet. vi vil meget gerne være behjælpelig med at udarbejde en sådan plan. 
Sygeforsikring danmark, yder tilskud til ammehjælp
Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark"?
Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud til privat jordemoder, når betingelserne for tilskud er opfyldt.